> Anki -

Anki

Husvagn i Ullared

Kommentarer (5)

2010-08-30 @ 12:36:15

Nu är det bokat och klart. Den 25:e September ska jag + 3 härliga tjejer beskåda det oändliga varuhuset alla talar om. Jag kommer inte spendera 50000 kr och aldrig mer shoppa på ett helt år, som nån dåre på tv gjorde, men ett par tusen på julklappar och kläder lär det nog bli. Så då vet ni, ni som får julklappar av mig, att det är ingen idé att önska sig saker i år för julklappen kommer köpas på Gekås och vara väldigt billig! ;-)

Vi tänkte hyra en campingstuga men de hade bara husvagnar kvar sa tjejen på campingen. Jag skrattade lite i örat på henne och bokade en direkt. Ringde sen upp sjuka Isabelle och sjöng "Man ska ha husvagn.. tralallaala"

Jag minns inte exakt vad Johan sa men jag tror han hånskrattade och mobbade mig litegrann efter han fick höra.
Det är nämligen så att Johan avskyr husvagnar. Han har lite svårt för Ullared också men jag tror husvagnar vinner hatligan ändå. Det är ett stående skämt här hemma, att inför varje sommar fråga honom om vi inte ska åka på husvagnssemester och han blir lika illamående varje år. Skämtet är inte ens roligt längre men jag kan inte låta bli att fortsätta ändå, det är nån skada jag lever med.

Så nu vet jag nån som kommer håna och trakassera mig varenda dag. Jag menar husvagn OCH Ullared. Vad är oddsen? Johan kommer vara en lycklig man närmaste månaden ;-)

Och jag kommer vara en lycklig kvinna den 25:e September när jag för det första får sova borta för första gången sedan... nånsin? och för det andra får SHOPPA I 2 HELA DAGAR!

Där sprack det!

Kommentarer (2)

2010-08-28 @ 23:25:15

Jag fuskade igår. Bestämde mig i samma sekund som baguetterna kom fram. Men det gör ingenting alls för idag är jag back on track igen!

Appropå baguetter så var roligaste kommentaren (enligt Johan) under gårdagen "Baguetternas rike" alltså Frankrike. Johan bara längtar tills han får använda den frasen. Vi spelade alltså ett spel där man ska förklara ett ord utan att använda vissa andra ord som skulle göra det hela för enkelt. Ett annat tillfälle som var lite roande var när Per förklarade "Ifall man vill ha ihjäl nån kan man leja en...." och Johan skriker "Hantverkare!" "Torped" var mer rätt men å andra sidan kanske en hantverkare skulle göra ett mer diskret jobb? Bara låta bli att skruva fast några takbjälkar ordentligt så är det klart, och ingen misstänker nånting!
Spela sällskapsspel är verkligen underskattat! Hur många vuxenpoäng ger det förresten?

Idag kom Alvin hem från mormor med feber lillkraken. Vi matbordet var han som en gammal farbror och uttryckte sig som en sådan också. "Nej nu tror jag allt du skojar med mig!" utbrast han vid ett tillfälle. Sen sa han nåt mer man fick skratta i armhålan åt, men jag minns det inte nu för min hjärna har kolhydratsbrist.

I med lite nötter och Coca cola (den utan socker men med en massa aspartam istället!) och sen försöka somna innan UNT-bilen kommer med morgontidningen. Nej just ja det är Söndag imorgon? Inga problem alltså ;-)

Slänger in en bild på vad de sysslar med om dagarna hos Alvins dagmamma. Sötare än socker!





 

Buzzador reklam

Kommentarer (0)

2010-08-28 @ 02:01:28

Har ni hört talas om det? Det innebär att man får en massa gratisprodukter för att göra reklam för dem. Just nu söker Buzzador
föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010
och
föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010
för några kommande kampanjer. Kanske gratis barnmat? Blöjor? Leksaker? Vem vet men det är gratis iallafall! Tillhör du den senare gruppen så skynda dig att registrera dig, det startar en kampanj om bara några dagar (därför jag sitter här kl 2 på natten och gör reklam)

Gå in på https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=akomintkola

för att anmäla dig! Det är roligt och som sagt GRATIS!

Tjingeling!

Det går ju bra det här

Kommentarer (0)

2010-08-27 @ 10:04:52

Alltså med dieten. Sötsuget börjar lämna kroppen och vågen visar nåt kilo minus. Jag vet inte så noga vad jag väger egentligen, för våran våg är av äldre modell (från när det var modernt att klä vågar med en bild på en strand med palmer på, jätteful är den), men man ser ju när visaren inte snurrar dubbla varv runt innan den stannar iallafall ;-)

Men ikväll blir det karaktärsprov nummer ett då vi ska ha årets sista kräftskiva här hemma. För säkerhets skull har jag köpt 2 kg kräftor så har man tur är man spyfärdig redan innan snacksen kommer fram.

Nu dök gammelfarmor upp för dagens samtal i köket, bäst att koka lite kaffe.

Diet dag 2

Kommentarer (1)

2010-08-24 @ 20:55:56

Och jag skulle redan kunna trycka i mig 5 chipspåsar!
Fast det går ganska bra ändå, vilket betyder att jag varken är grinig eller har fuskat. Men så trött man blir när blodsockernivån är på botten hela tiden. Den måste vara helt slut efter att ha åkt bergochdalbana hela sommaren. Men inom nån vecka borde man känna sig som folk igen.
Det bästa med att inte kunna äta snacks är att man inte riktigt fixar att slå sig ner i soffan om kvällarna, och därmed städar, tvättar, syr, målar om saker, betalar räkningar och gör annat ambitiöst istället.

Så då var pausen slut och ska återgå till att sy tillbaka ögon på barnens gosdjur (som Kira av nån anledning trodde var sina).

So long... kalsong! 

Goffarhelg!

Kommentarer (1)

2010-08-20 @ 19:53:00

Idag kom barnbidraget och idag tog det slut.
Men oj så mycket gott vi har hemma! På måndag börjar dieten igen. I helgen ska jag trycka i mig allt jag kommer över!! Typ som att gå upp lite till jag ska gå ner. Logiken i det?
Men det är väl just det att det är fullkomligt ologiskt, men dock nåt jag bara behöver göra innan jag går på sockerdetox.

Let the goffarhelg begin!

Barnklädesparty

Kommentarer (0)

2010-08-18 @ 20:39:30

Här var huset fyllt av ca 8-10 (orkar inte räkna efter) pratglada småbarnsmammor ikväll! Underbara Fia som säljer barnkläder för Meandi var här och hade visning av höstkollektionen. Johan och Kira blev utkastade, eller rättare sagt Kira men hon får inte gå på promenad själv. Det skulle komma in så väldigt många anmälningar då om "vild hund jagade små barn på cyklar".
Precis när Fia börjat visa kläderna så tar tova sina allra första steg! Klart man ska passa på när man har en ordentlig publik. Det var säkert planen från början ;-) Fast när jag tänker efter så ropade Alvin "Tova går!" tidigare idag så kanske det var andra gången? Inte så noga.
Hur som helst så var det så fina kläder och svårt att låta bli att handla! Men jag är stolt över mig själv för istället för att få två gåvor så valde jag att få rabatt på kläderna. Självdisciplinen låg på topp! Eller nästan, på topp hade varit om jag inte handlat alls, men vem är perfekt?

Tova 1 år

Kommentarer (2)

2010-08-16 @ 21:11:28

På morgonen blev det sång och paketöppning med "lite" hjälp av storebror


Tårtorna som till sist blev klara med lite "hjälp" från Alvin. Varannan sked på tårtan och varannan i munnen. "Jag ska bara smaka så inte grädden är dålig." Visst blev de fina!


Klart man är glad när man fyller år!


Paketöppning med mormor. Tema "Hello Kitty" på presenterna. Tänk att den berömda katten tog sig in i huset till sist ;-)



Dagens höjdpunkt och premiär för att äta med sked!


Mera paket! Bra med frivilliga som hjälper till.


Lek med kompisen Jonatan som kom och kalasade.



En superlyckad dag med glada barn, mycket lek och paket och en Alvin som lärde sig cykla utan stödhjul!




Hur man spenderar en helkväll med tårtbakning

Kommentarer (1)

2010-08-15 @ 22:01:57

Börja med att ha en dotter som fyller 1 år dagen efter.
Åk till hemköp, helst på dagen medans man kan åka själv på sin cykel.
Inse att du är för lat för att baka sockerkaka så köp två färdiga tårtbottnar. Inse att du inte vet/vill lära dig hur man gör vaniljkräm så köp en förpackning pulver från Ekströms. Handla lite andra grejer som mjölk,bullar och kakor och åk hem. Låt hela dagen gå och sätt igång när det minsta barnet somnat och det större ser på film.
Lägg bottnarna på tallrikar. Bre på ett tjockt lager jordgubbssylt, ju tjockare desto bättre.
Gå in till din son som ropar på dig och ge honom välling.
Lägg på nästa lager tårtbotten. Blanda i mjölk i vaniljpulvret och rör om. Jättelätt! Bre på alltihopa för ju mer desto godare.
Flytta på dig för din man ska moppa köksgolvet. Gör detta med ett brett leende för det är inte så ofta du ser din man med en mopp.
Gå ut en stund tills golvet torkar. Få syn på en krukväxt du kan plantera om och gör det. Se din man tömma moppvatten på gräsmattan och tänk att det är inte så ofta du ser sånt där.
Hör hur din son ropar på dig och känn irritationen växa litegrann. Bädda om honom och gå ut igen.
Få syn på lite skräp på tomten du kan plocka upp. Se ett halvt grustag i källartrappen och sopa den. När du ändå håller på kan du sopa yttertrappan med och rensa upp litegrann på baksidan. Låt klockan gå och fundera på om du glömt bort något. Gå in i köket för att dricka vatten och få syn på din tårtbakning. Inse att du är fruktansvärt dement och börja vispa grädde.
Hör hur din son ropar igen och inse att han kan hålla sig vaken längre än en ravedansare. Gör lite mer välling.
Bre på lite grädde över vaniljkrämen och lägg på sista bottnarna. Bre på lite grädde ovanpå och inse att du nog fortsätter med garneringen imorgon. Hör hur nån skriker efter välling från sovrummet så gå dit med den.
Kom på att du glömt köpa tårtljus och fundera en stund om du ska ta ett kronljus i stället, eller gå till Hemköp igen imorgon.
Sov på saken.

The bugs are bugging me

Kommentarer (1)

2010-08-15 @ 19:44:06

Som ca 99% av befolkningen är jag inget stort fan av insekter. Men denna sommar har nog slagit alla rekord!

Utan inbördes ordning kommer härmed lite fakta om de äckliga små krypen.

Tvestjärtar:
De finns överallt där det är mörkt, trångt, ljust, rymligt, soligt och molnigt. Men helst bland handdukar i linnéskåpet och i min bh. Nyps när de har extra tråkigt eller blir störda.

Flugor:
De finns också precis överallt. Förökar sig lika ofta som sekundvisaren rör på sig.
Låter gärna som mest och flyger närmast öronen när man försöker sova. Har detta år blivit utsatta för Johans terror. Flyger de ens i närheten av det elektriska tennisracketet kan de räkna med att bli torterade om och om igen. Det är roligt med gnistor.

Getingar:
Vet inte om invandringen bland dem ökat med 4000000% i år eller om de plötsligt blivit väldigt fruktsamma? Invasion är ordet i alla fall. Inga stick hittills men de ser väldigt hotfulla ut. Furuvik heter deras högkvarter.

Spindlar:
Är äckliga, vidriga och alltid på fel ställe. Har alldeles för många ben. Finns inget mer att tillägga där.

Myggor:
Kanske de mest irriterande små varelser som finns. Små vampyrer som lever tragiska och meningslösa liv men som bara måste förstöra din kväll innan de går och dör.

Nu ogillar jag varenda litet småkryp som finns och skulle helst utrota allihopa, men jag förstår att de är en del av näringskedjan och kan ibland känna en viss tacksamhet gentemot spindeln när jag ser en stor geting sitta fast i ett spindelnät.

Men kan nån tala om för mig varför dessa vidriga äckel ska existera?:

FÄSTINGAR:
Sommarens största orosmoment. Ser små och oskyldiga ut när de sitter på grästrået och solar. Men så kommer en oskyldig hund förbi och de går genast till attack! Suger sig fast på första bästa ställe där de sedan sitter och växer till vidriga feta klumpar. Har de inte hunnit göra det så hänger de kvar en stund på hunden tills hunden lagt sig i en barnsäng, och där släpper de taget för att leta rätt på första bästa oskyldigt barn att klamra sig fast vid och påbörja fettoprocessen.
Kan inte världen överleva utan dessa äckel? Varför kan ingen utrota dem?


Om du fick välja ett enda djur att utrota, vilket skulle det vara?

En härlig lördag

Kommentarer (1)

2010-08-15 @ 01:48:42

Vad roligt att se vilka som kikar in ibland! Ni utförde ert uppdrag med bravur och slipper härmed kommentera mera ;-)

Idag försökte vi med svamplockning nummer 2 och det gick ännu sämre än första försöket. Hittade inte ens en stig! Hittade dock en stor skylt med texten "SPIKMATTA" på en mycket smal liten skogsväg utan återvändo. Jag är grymt imponerad av Bellas kringliga backning! Bella hatar att köra bil.
När vi kom hem var huset TOMT!! Ja på människor i alla fall. Jag var alltså HELT SJÄLV! Nästan. Det händer nästan aldrig. Vad gjorde jag då? La jag mig och sov eller solade? Läste jag en bra bok? Nej då, jag dammsög och diskade! Är det där nån gen som växer fram när man blir mamma? Att man inte längre vet hur man slappar och bara är själv en stund? Nej man blir helt hysterisk och ska hinna så mycket som möjligt innan småfolket komemr hem och fem minuter senare ser hemmet likadant ut igen. Lite konstigt är det.

På kvällen fick jag visserligen mer egentid i form av crocket/krocket och goda drinkar hos Bästa Bilföraren Bella. Elisabeth bjöd på en skvätt rosé också, försöker fortfarande förstå vad denna trend handlar om.
Hursomhelst är jag expert på crocket/krocket (hur stavas det?). Jag har inte spelat på  18 år men det märktes inte ett dugg. Och Bella hade spelat hela semestern men det märktes inte ett dugg. ;-)

Nu är det försent igen och det är min tur att gå upp med småfolket imorgon. Sov gott!

Dagens uppdrag

Kommentarer (8)

2010-08-13 @ 00:22:36

Nu skulle jag just skriva nåt viktigt men så hamnade Johan i en väldigt viktig diskussion med sin kudde så jag kom av mig. Han pratar om ormar, en torkställning och "Jag tror att det var den där.. den där.. den där..." Och nu sover han vidare. Den där vad??? Vad har han för planer i drömlandet?  Min nyfikenhet tar kål på mig!

Men det var inte det jag skulle skriva om. Klockan är efter midnatt som vanligt och här kommer dagens uppdrag, snott rakt av från Veras blogg.

Jag vill veta vilka fina, fantastiska, underbara människor som är här och läser ibland? Jag har inga som helst krav på att ni måste kommentera all sörja jag skriver, då får jag bara ångest över att jag aldrig kommenterar hos nån annan än mig själv, men precis nu idag så kan ni väl göra det?

Så vem är du? Vad sysslar du med om dagarna? Vilken är din favoritfärg? Vad vill du bli när du blir stor? Ska vi byta grejer med varann?

Eller så kan du bara skriva Hej.


Smickrad

Kommentarer (0)

2010-08-12 @ 22:12:06

Jag är väldigt smickrad över att Fia länkat till min blogg i sin blogg! Men nå vidare rolig är jag inte, kanske att folk skrattar ÅT mig men inte MED mig. Det gör Johan iallafall. Dagligen. Speciellt åt mina tår som jag kan spreta med åt alla möjliga håll samtidigt. Då kan han skratta tills han knappt han andas. Sen när jag säger nåt som låter helt hysteriskt kul i mitt huvud, som jag laddat hela dan med att få berätta så tittar han på mig med tom blick. Och man kan verkligen se vad han tänker: "Undrar om man kan söka bidrag för att leva ihop med såna där?"

Nu kom jag av mig.

Så tack Fia, du är så otroligt rar och gullig! Men också den mest lättroade person som vandrat här i byn. Du lägger ju tom in små *skratt* och *hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaaaa* i nästan varje mening du skriver. Alltså har du riktiga små skrattpauser ungefär mellan vartannat andetag.
Men jag blir glad ändå att jag var orsaken till att liva upp din överjäkliga dag. Det glädjer mig!

Här är länken till Fias blogg. En gladare, positivare och mer hysteriskt skrattande tjej får man leta efter:
fiaeleonora.blogg.se/

En speciell dag

Kommentarer (5)

2010-08-12 @ 10:23:54

Idag för exakt 4 år sen tog en ståtlig man på sig riddarutrustningen, svingade sin mantel, hoppade upp på en stor best, för att sedan ståtligt galoppera in i Källparken, få se en vacker kvinna med stora blå ögon och gyllenblonda lockar. "Henne ska jag gifta mig med" tänkte han och tog ett smidigt sving av hästen, föll ner på knä och frågade "Vill du bli min fru du fagra dam?" Damen funderade en stund, tänkte och tänkte och svarade sedan "Ja".
Slut på historien.

Nädå riktigt så gick det inte till. Men delen med den ståtliga riddaren, hästen och frieriet stämmer alldeles utmärkt! Dock gick det lite långsammare för riddaren att ta sig till kvinnan, och kvinnan i fråga var stor som ett hus för riddaren hade redan gjort henne på smällen, så hon funderade inte längre en en makrosekund innan hon accepterade frieriet.
Men ändock var det de mest romantiska ögonblicket någonsin!

Och två år efter den dagen, när riddaren och den tjocka kvinnan fått sitt barn, köpt ett hus och kvinnan gått ner lite i vikt så slog de till och gifte sig! Dock glömdes bröllopsdagen bort att bloggas om, den inträffade för några veckor sedan.

Och nu lever de lyckliga i alla sina dar med sin flock av barn och hundar i ett gult litet hus i en trevlig liten by.

Snipp snapp snut så var sagan slut!

 



Folk ljuger

Kommentarer (0)

2010-08-11 @ 23:24:15

Det finns inga kantareller. Alla bara hittar på. Allt är en lögn, en myt, osanning helt enkelt! (Ja jag veeeeet att det kanske är för tidigt men min otålighet tolererar inte det)

Inte. En. Enda. Svamp.

Men ca 30 blåbär och 4 hallon blev det!! Wohoooooooo!

Svamp, svamp, svamp jag vill ha SVAMP!

Kommentarer (2)

2010-08-11 @ 15:59:40

I år ska jag hitta svamp! Helst kantareller men vad som helst som går att äta utan att tömma maginnehållet efteråt. Jag har aldrig hittat en enda svamp i hela mitt liv. Jag frågar folk var svampen finns, och de svarar "sånt där talar man ju inte högt om!" Nej det är klart, det är väl svenskarnas bäst bevarade hemlighet. Var man kan hitta kantareller. Skvallra om allt annat är vi bra på, men att tala om var svampjävlarna växer det kan man ju inte!! Nu har jag tur att känna lite vettiga människor som faktiskt delat med sig av sina tips, så ikväll ska jag och min mentala stöttepelare Isabelle ge oss ut i skogarna!

Jag önskar oss ett stort lycka till!


Alla svampar som inte ser ut så här kan man äta va??

En vanlig dag

Kommentarer (3)

2010-08-11 @ 00:03:42

Jag brukar inte tänka att vi har så mycket rutiner här hemma. men idag slog det mig att det har vi ju visst!
Tänkte därför skriva nu hur en helt vanlig dag ser ut här hemma. Inte för att jag tror att nån nu sitter och studsar upp och ner i ren exaltering, men jag tänker skriva det ändå.

Vaknar, eller snarare blir väckt, av Alvin som skriker "Byt kanal!" från soffan, av Tova som bajsat ner hela sängen efter sina 14-timmars skönhetssömn eller av en svart hund som ligger och tuggar på väggen.
Kliver upp, tänker att jag är fruktansvärt kissnödig. Byter snabbt till Nickelodeon på tvn, byter snabbt bajsblöja och ev. lakan i spjälsängen, blandar ybersnabbt två flaskor välling, sätter Tova på golvet med sin flaska, ger Alvin hans var han nu befinner sig och släpper ut Kira innan hon kissar på vardagsrumsgolvet.
Står en stund i hundgården och ber snällt 14 ggr Kira kissa innan jag ger upp och låter hunden komma in okissad. Skyndar mig in på toan för att försöka hinna kissa i fred men hör ett glädjetjut och ser Tova komma krypandes i ilfart in på toaletten. Försöker kissa och hålla papperskorgen stängd för små bebisfingrar samtidigt. Har jag tur hinner jag även borsta tänderna i detta läge. Inte så ofta.
Ut i vardagsrummet och samla ihop tomma flaskor och torka välling från halva golvet, hämta sopskyffeln och sopa upp det värsta hundhårshögarna + spackel/färg från sovrumsväggen. Hinner ta ett glas vatten medan jag tömmer sopskyffeln. Försöker få Kira att kissa igen men får först hindra ett hundslagsmål i hallen för tydligen har stackars Wilma försökt kliva upp vid det här laget. Ger upp, svär litegrann och binder Kira i en lina på tomten, släpper ut Wilma och ropar att hon jäklarimig stannar på tomten för annars bryter jag ihop.
Går in och försöker leta kläder åt barnen för Alvin ska prompt ut och cykla. Övertalar Alvin att vi cyklar efter lunch för nu har visst klockan blivit 11 redan. Efter en halvtimmes skrik äter vi lite makaroner och ketchup och sen ska Tova sova. Hinner nästan ner i källaren för att lägga i en tvätt men får spontanbesök av gammelfarmor. Hinner nu både tvätta kläder, ansikte och tom få på en klick mascara medans gammelfarmor leker 1000 frågor på 1 minut och kaffet kokar. Går ut med hundar, fikar, svarar på frågor, och så är Tova vaken...
.. här kan allt möjligt hända. En tur till affären, en tur till en lekpark eller slår vi på stort kan det tom bli en sväng till stan!!
Sen faller alla rutiner totalt och resten av dagen/kvällen kan se ut hursomhelst. Förutom en sak, att klockan 19 ringer Tovas sovklocka så då är det säkrast att vi är hemma. Ungefär samtidigt brukar man ropa in Alvin från grannen och sen spendera ca 3-4 timmar med att få honom att somna, eller åtminstone ligga kvar i sängen. Nån gång runt midnatt kommer jag på att jag har en tvätt i maskinen och tänker att det spökar i källaren så den hänger jag/tvättar om imorgon.
Kollar datorn en "snabbis" och svär sen över att jag aldrig nånsin kan lägga mig i tid, och fasiken vad trött jag kommer vara imorgon igen!



Växthus

Kommentarer (0)

2010-08-10 @ 12:58:02

Idag ska vi göra ett försök att få upp ett växthus vi hämtade hem för ca 3 månader sen. Det tog 3 timmar för 3 karlar att plocka isär det. Undrar hur lång till det tar att få ihop det igen utan en beskrivning??
Spännande!! ;-)

Men nu blir det en promenad till affären med Tova i vagn, Alvin på cykel (ren trafikfara) och en halvvild hund i koppel (ännu mer trafikfara) Fattar inte varför jag ska överanstränga mig men vet inte vem av dem jag ska lämna hemma ;-) Våra möbler betyder en del för oss så vill inte risker att arg och besviken hund tuggar sönder dem i ren övergivenhet heller.

Blir ännu mer spännande när vi båda börjar jobba i höst sen. Väldigt spännande.. och dyrt.


Detta med demensen

Kommentarer (2)

2010-08-09 @ 01:25:47

Ja nu börjar det urarta. Ett exempel:

Cyklar till affären. Tänker att jag inte har cykelnyckeln med så det är nog bäst att jag inte låser cykeln då. Stannar vid affären. Låser cykeln. Tänker att det var då självaste f-n att jag skulle låsa cykeln ändå! Går in och handlar (bara lätta grejer, stackars Alvin fick ingen mjölk). Går hem.
Tiden går och 2 dagar passerar. Cyklar till Hemköp. Tänker att jag inte har nån cykelnyckel med så det är nog bäst att jag inte låser cykeln då. Stannar vid affären. Låser INTE cykeln! Kollar i min plånbok när jag ska betala och ser en CYKELNYCKEL som jag la där för hundra år sen, efter jag glömt nyckeln och låst cykeln vid affären 411 gånger tidigare. Tänker att Alvin visst kunde fått sin mjölk den där dagen om morsan varit lite mer normal i huvudet.

Nu ska jag försöka minnas att ringa VC imorgon och kolla provsvaren på sköldkörtelproverna jag lämnade i Onsdags. Och jag nästan hoppas att värdena är dåliga (symptom: trögtänkthet och minnesförlust) för annars blir jag lite rädd för mig själv.



Just ja jag har ju en blogg också

Kommentarer (1)

2010-08-07 @ 23:38:07

Det blir ju lätt så där på semestern, att alla roliga saker och utflykter man gör varje dag får en att inte hinna med viktiga saker såsom internetsurfande. Nu stämmer dock inget av detta på mig, för den enda utflykten vi gjort har varit en dagstur till Furuvik, dock en väldigt rolig sådan. Och Facebook är jag inne på varje dag, flera gånger om dagen... onormalt många gånger tycker vissa här hemma.
Jag är helt enkelt för lat. Jag tycker det är synd att man inte kan klicka i en "kom ihåg mig" knapp på blogg.se's hemsida, så man slipper logga in varje gång man kommer på nåt att skriva. Sen att mina fyndigaste blogginlägg dyker upp i huvudet kl 02.30 varje natt när jag febrilt försöker somna kan ha nåt med saken att göra också.

En kort update av vad som hänt:

Pappa/Svärfar/Morfar kom på långväga besök från USA till Alvins stora förtjusning då han hade med sig TRE Transformers! Vi umgicks, slappade, åkte till Sthlm, åkte till Willy's, åkte till Gränby, åkte på loppis, åkte till Ulva Kvarn, byggde Transformers, lagade datorer och lite såna saker. Sen åkte pappa hem och jag kom på hur mycket jag saknar honom.

Dagen innan pappa åkte kom gudfar Kalle hit med sin dotter Lia (Johans guddotter) för att hänga några dagar. Vi umgicks, slappade, badade barn, släppte ut barn på tomten, tog hand om gråtande barn, handlade på Hemköp, åkte till Furuvik och vann 4 kg choklad och hur mycket chips som helst! Sen åkte de hem och vi kom på hur kul det vore om de bodde lite närmare.

Sen dess har jag dammsugit, ätit palt för första gången nånsin, tvättat, dammsugit, tagit en våghalsig resa med båda barnen själv till IKEA, tvingat Alvin att gå en halvmil eller nåt från IKEA till Johans jobb, skällt på hundar som tuggar sönder dyra möbler, dammsugit, lagat lite mat då och då, krattat 1300 kvm tomt, rensat en mindre djungel ur hundgården, kollat på när Johan klippt gräs och bara njutit av dessa sista veckor som mammaledig!