Detta med demensen

Ja nu börjar det urarta. Ett exempel:

Cyklar till affären. Tänker att jag inte har cykelnyckeln med så det är nog bäst att jag inte låser cykeln då. Stannar vid affären. Låser cykeln. Tänker att det var då självaste f-n att jag skulle låsa cykeln ändå! Går in och handlar (bara lätta grejer, stackars Alvin fick ingen mjölk). Går hem.
Tiden går och 2 dagar passerar. Cyklar till Hemköp. Tänker att jag inte har nån cykelnyckel med så det är nog bäst att jag inte låser cykeln då. Stannar vid affären. Låser INTE cykeln! Kollar i min plånbok när jag ska betala och ser en CYKELNYCKEL som jag la där för hundra år sen, efter jag glömt nyckeln och låst cykeln vid affären 411 gånger tidigare. Tänker att Alvin visst kunde fått sin mjölk den där dagen om morsan varit lite mer normal i huvudet.

Nu ska jag försöka minnas att ringa VC imorgon och kolla provsvaren på sköldkörtelproverna jag lämnade i Onsdags. Och jag nästan hoppas att värdena är dåliga (symptom: trögtänkthet och minnesförlust) för annars blir jag lite rädd för mig själv.




Kommentarer
Postat av: karin

hmm slå det här om du kan.. går upp för trapporna till jobbet. där finns två ingångar en till höger å en till vänster. jag väljer den vänstra fast jag 99% av gångerna går in till höger. (har kanske glömt det?) När jag kommer in vet jag inte vart jag är eller vart jag ska. Utbrister tom. "men alltså vart är jag" =P Som "tur" var så var min chef där å sa att jag ska gå åt vänster vid kaffe maskinen så kom jag till min plats igen.. =/

Kanske hänger med dig till VC

2010-08-09 @ 19:48:33
Postat av: momo

Jag är 55 och väldigt glömsk ibland...men nu skrattade jag nästan på mig av delad lycka med igenkännandet att det finns lika virriga som mig själv!! HIHIH

2010-08-10 @ 21:50:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0