> Anki -

Anki

Fel tid

Kommentarer (1)

2011-01-30 @ 19:24:28

Har också upptäckt att klockan på min blogg går enligt sommartid. Jag ber om ursäkt till er som pga av min felaktiga klocka missat ett viktigt möte eller kommit försent till dagishämntning. För ni är säkert jättemånga som använder just min blogg för att hålla rätt på tiden.
Jag skulle kunna ställa om tiden om jag visste hur man gjorde, eller om det var väsentligt att göra det. Sen att det snart är sommar igen får mig ännu mer omotiverad.
Jaha detta var väl intressant att läsa om?

Rubrik

Kommentarer (1)

2011-01-30 @ 19:19:33

Bror min är här så jag har både idétorka och tidsbrist att sitta här. Jag som skriver så mycket annars ;-)

Annars sker det och ska ske förändringar med saker. För ca en halvtimme sen fick vi bilen såld. Ja den gamla bilen som vi skulle sålt för 3 månader sen men sedan blev stående hos Johans pappa. Visserligen var den bra att ha förra helgen då vi fick punka på den nya. men inte kan vi ha två bilar "ifallatt". Vi är inte så rika nej.

En till förändring som jag nyss bestämt ska ske är omtapetsering i hallen. Jag bestämde det när jag såg att väggen bakom tapeten syns på lite för många ställen. jag skuldbelägger ingen men tycker att folk under 110 cm långa kan känna sig lite skyldiga, det inräknar även hundar. Lite vitt till våren kanske?

Fler förändringar skrivs om senare när jag tänkt och bestämt klart. Förlåt VI tänkt och bestämt klart. Arbetar för fullt med mitt kontroll-och maktbehov ;-) Lite tur behövs också just nu..

Imorn blir det jobb och sen träffa mamma och bror framåt kvällen, och tisdag ska vi ses HELA DAGEN! Skridskoåkning står på schemat bl.a. Onsdag åker han hem igen efter en powervisit på exakt 100 timmar i snöiga Sverige. Back to Florida och jag är inte ett dugg avundsjuk ;-)


Saker

Kommentarer (3)

2011-01-25 @ 00:55:59

... jag ogillar:

*Räkningarna som just blivit betalda
*Det faktum att det antagligen är översvämning i tvättstugan just nu
*Att det är stopp i avloppet i källaren så tvättvattnet rinner ner i en tunna man måste tömma en gång i halvtimmen vilket innebär ovan nämnda punkt.
*Att kräksjukan ständigt hånflinar mot oss, eller åtminstone vanliga spyor iallafall. Same shit.
*Att inte få någon lön för jag vabbat hela månaden. Typ.



... jag gillar:

*Att räkningarna faktiskt redan blivit betalda
*Att jag slipper tvätta hela dagen imorgon
*Att min bror KANSKE dyker upp i helgen och powergästar Sverige i 4-5 dagar!
*Att jag slipper stressa iväg med barnen imorgonbitti



Inget ont som inte för något gott med sig, eller hur?



Glömsk, spontan och otroligt tacksam!

Kommentarer (0)

2011-01-21 @ 22:04:19

För det första då så är det ju rena öken här, det vet ni redan. Det är så dött att jag nästan skäms. Jag har spenderat en kvart med att komma ihåg vilket lösenord det är till bloggen. Uppenbarligen gick hissen hela vägen upp till sist.

För det andra har jag kommit till en ny självinsikt idag. Att jag är otålig har jag fått påpekat för mig förr, men att jag är spontan har jag strängt förträngt hela mitt liv. Tills för en stund sen då jag skulle gå och kissa och får syn på ett örhänge som ligger och skräpar på badrumsskåpet. Tänker att det skulle se snyggt ut där upptill på mitt vänstra öra. Tar örhänget och pressar igenom det i ett hål som inte fått luft på säkert 10 år. Efter lite blod, svett och några tårar så har jag en sprillans ny gammal öronpiercing! Märks att 30-årskrisen närmar sig med stormsteg...

Och för det tredje så är jag mitt i en 3-dagars helg, alltså ledig FREDAG, LÖRDAG OCH SÖNDAG! Gud har hört mina böner. Eller så är det nya schemafixande datasystemet på jobbet på min sida just nu. Tacksamt är det vilket fall som helst!

Ska nu spendera resten av kvällen med att leka frisör och sen leta efter en hockeyhjälm. Imorgon fortsätter vi helgfirandet med skridskoåkning och 17-årskalas!

Hur är det med er föresten?

Om det hippaste modet

Kommentarer (3)

2011-01-05 @ 10:16:58

På begäran ska jag nu blogga om mode. Men inte vilket mode som helst utan om tjusningen med mukisbyxor. Så här är det. Mjukisbyxor är snyggt, praktiskt och ack så skönt!! Det döljer celluiter och valkar vilket gör att ingen kan se hur fet man egentligen är. De finns i olika färger som passar alla smaker. Och det bästa av allt: Om man nu mot förmodan skulle få för sig att ge sig ut på en springtur så behöver man inte ens byta om. Men duscha och byt gärna till ett par rena byxor efteråt.

MEN det finns något som jag tror vinner modescenen ändå - En Onepiece jumpsuit.

HELT fantastisk! Vem vill inte ha en sån till fredagsmyset? Enda nackdelen är att du antagligen inte kommer få ligga så länge du envisas med att knalla runt i dräkten. De är tydligen inte så sexiga.
Kanske en bra ursäkt att använda sig av istället för huvudvärk?





OBS! Det är tyvärr inte jag på bilden.

Diet tips

Kommentarer (2)

2011-01-03 @ 12:45:24

Ja nu är det nytt år o allt! Ut med det gamla och in med det nya vilket för många innebär att försöka bli av med lite extrakilon inför beach 2011. Jag minns första gången jag hade som mål att slippa vada i vassen när sommaren kom, det var för ca 10 år sedan och än har jag inte lyckats. Men skam den som ger sig!

Hursomhelst har jag ett jättebra tips för er som vill gå ner i vikt, jag tror nämligen jag hittat lösningen!

Börja med att heta Hagman i efternamn.
Fira nyår.
Vänta max ett dygn och börja sedan kräkas kopiösa mängder nyårsmat.
Önska att du hellre födde barn än att vara med om helvetet.
Gå ner 2 kg på köpet!

Sedan kommer den lite svårare biten, dvs fortsätta gå ner i vikt (helst ej på samma sätt som dagen innan). Men misslyckas du med det så försök åtminstone att inte gå upp de förlorade kilona igen.. inte förrän till nästa jul eller nyår iaf.

Men idag är sista dagen av isolering, så länge inte Johan börjar spy också.. Men han klarade sig förra året när exakt samma sak inträffade så det är nog lugnt. *peppar peppar*
Appropå peppar så åt han i panik upp alla vitpepparkorn han hittade i skafferiet igår. Och det verkar funka!

Kanske ett tips till er som inte vill gå ner i vikt?

Lycka till med nyårslöftet så ses vi på stranden (i vassen) i sommar!