> Anki -

Anki

Lite bilder

Kommentarer (1)

2011-02-21 @ 12:24:41

Första gången Optimus Prime transformersen blev en lastbil, tack morbror ;-)


Morbrorsmys!


Bästa presenten: Bordspingis!


Bollkallen


Mormorsmys!


Fina barn i fina tofsar

Acceptera eller ifrågasätt

Kommentarer (0)

2011-02-21 @ 12:09:54

Jag gillar min telefon.

En till rubrik

Kommentarer (0)

2011-02-19 @ 01:13:19

Satt just och funderade på varför jag är vaken. Jag ska ut med tjejerna imorgon kväll och har tänkt hinna jobba en hel dag först och aknske tillochmed hinna fixa en frisyr på morgonen. ja jag har nämligen köpt hårnålar idag. jag vet inte vad jag ska göra med dom men jag brukade använda hårnålar ibland förut. På den tiden då man hade tid att göra sig iordning förstås, men imorgon tänkte jag slå på stort. Jag, leopardthightsen och ett gäng hårnålar. Och lite vin kanske ;-)

Sen är jag totalt värdelös på att driva ett företag. Jag och Bella har ju som bekant en liten verksamhet vid sidan av men just nu är det hon som gör allt jobb. Men skärpning nu! På söndag ska jag minsann vara hur hurtig som helst. Efter jag jobbat igen och kanske gnällt lite över huvudvärken och varit ynklig en hel dag ;-)

Sen ska jag köpa en semla till Bella för att hon är bäst!

Nope

Kommentarer (1)

2011-02-15 @ 01:12:41

Det blev inget nytt jobb just nu. Det var nära men inte tillräckligt. Jag trodde jag skulle vara mer besviken men har faktiskt varit på ett strålande humör hela dagen ändå. Trots missat nytt jobb, inga blommor på allahjärtansdag och minus 5 miljarder grader ute så är jag på bra humör! Håller jag på att bli galen?

Angående jobbet så tänker jag att det inte var meningen. Jag kommer nog se tillbaka på det här om flera år och förstå varför det inte blev nåt där, eftersom jag då har mitt riktiga drömjobb.

Angående presenter på allhjärtansdag så bryr jag mig inte utan uppskattar hellre blommor på en vanlig trist vardag när man minst anar det. Sen har Johan en bra ursäkt, han är nämligen sjuk. Och vi vet ju alla hur män blir när de är sjuka. "Ynkliga och svaga" är några ord som spontant dyker upp ;-)

Och till sist angående Kira så är det minsann löst nu. Och på bästa möjliga sätt dessutom. Johans härliga systerdotter + fästman ska ta över henne =) Känns helt rätt i hjärtat och då får vi dessutom träffa henne igen. Men de dröjer några veckor till, de skulle tydligen åka till Thailand en sväng först.

Annars har jag sytt en ny klädsel till Johans senaste containerfynd - en Brio sittvagn. Jag kommer definitivt aldrig sy en barnvagnsklädsel igen. Det var inte så jättespännande faktiskt. men den ser helt okej ut och nu är det bara sufletten kvar. Jag började med den men så knäcktes den sista av 7 symaskinsnålar jag avverkat under tillverkningsprocessen, så det var bara att packa ihop. Jag ska försöka muta någon att köpa nya åt mig imorgon, tror Bella får bli den lycklige ;-)

Nu tycker sjuklingen att jag ska kolla på en norsk trollfilm med honom. Jag tycker att jag ska sova istället.

Inställt

Kommentarer (2)

2011-02-12 @ 23:47:30

Ja helgens besök av Kiras eventuella framtida familj är ju definitivt inställt. Skickade sista mailet i tisdags och bad om telefonnummer mm så vi kunde prata "live" innan helgen. Hon lät så engagerad veckan innan men fick sedan dess inget svar.. förrän ikväll. I mailet står typ "Blir inget besök i helgen. Jag får avvakta med att hitta en hund eller leta i närheten"

Bra framförhållning där. Bara att kontakta andra intresserade då. Å vad denna process är jobbig, känns helt galet hela grejen!

Så förändringarna kanske inte alls kommer ske. Inte har de ringt om nåt jobb heller. Jag tänker som så att hon säkert ringt den som fick jobbet igår, och kontaktar oss andra loosers på måndag, ALLTSÅ PÅ ALLAHJÄRTANSDAG ( SKRIVER TYDLIGT FÖR DIN SKULL JOHAN) ;-) 

Annars då? Jo Johan bestämde att vi skulle se Titanic ikväll. Jag gjorde ett tappert försök att byta till Melodifestivalen men icke. Mitt i filmen somnar han. Och jag har sett för långt för att kunna byta kanal. Man hoppas ju varje gång att båten inte ska sjunka trots att den just kört på ett isberg, trots att historieböckerna säger så och trots att den gjort det de senaste 7 gångerna man sett filmen. Sen hoppas man in i det sista att Jack inte alls fryser ihjäl där i vattnet. Snyft snyft.
MEN värst av allt! Det jag fortfarande inte riktigt klarar av att se även denna gång är när tanten Rose släpper ner ett 56 carat diamanthalsband i havet i slutet av filmen! 56 CARAT!

Jag skulle bytt kanal helt enkelt.

Om förändringarna

Kommentarer (3)

2011-02-10 @ 18:10:39

Lite allvar nu då. Som jag skrev för ett tag sen ska det ske lite förändringar här hemma. Den ena är ju då att byta jobb. Mer om det senare när jag vet hur bra jag gjorde ifrån mig på intervjun igår.

Den andra är den jobbigaste förändringen. Och hänger till viss del ihop med den första. Och jag tänker att det är lika bra att skriva lite här så man slipper berätta och förklara för alla man träffar.
Kira ska få flytta :-(
Hur vi än vrider och vänder på det så får hon helt enkelt inte tiden hon förtjänar. I helgen ska en familj komma och hälsa på och klaffar allt så får hon åka redan då. Sån jäkla jobbig process men vi är överens båda två och jag tror hon kommer få det bättre faktiskt. Vi kan inte ha henne kvar av egoistiska skäl utan nu får vi bita ihop helt enkelt, hur misslyckad man än känner sig. Hon har riktig potential till att lära sig saker den hunden! Men nu ska vi först hitta det rätta hemmet åt henne, kanske hon fortfarande bor här i sommar mao ;-)

Så nu längtar jag tills allt är över för det här är det jobbigaste, näst efter att vi tog bort Storm, som hänt på evigheter..

För dagen ser jag fram emot lugnet efter stormen, dvs Tova ska strax gå och lägga sig ;-)

I morgon

Kommentarer (1)

2011-02-08 @ 23:34:48

Snart ska jag sova. Alldeles strax. Så fort jag vet hur.

Jag har kännt mig ganska lugn för att vara dagen före en viktig dag. Men så kom den plötsligt som en kaskadspya på nyårsdagen - nervositeten.

Det är ganska svårt att sova när man spelar upp morgondagen i huvudet om och om igen. På konstant repeat. Vad ska jag säga? Vad ska jag berätta om? Hur ska jag låta bli att utvecklas till en hysterisk människa som panikskrattar åt sina egna skämt? Och det värsta av allt - jag kan inte komma på någonting negativt att säga om mig själv... eller jo så klart, men inget jag vill att min nya chef ska veta. Jag är ju inte helt dum i huvudet. Så vad säger jag då för att inte vara en självgod människa?

För er som inte hängt med helt nu så är det så att jag ska på en jobbintervju imorgon.

Mitt största problem hela dagen, alltså innan nervositeten kom och våldgästade, var att hitta en långärmad tröja som såg normal ut och var ren. Det tog nästan hela Tovas 2-timmarslur.

Nu börjar jag inse vad morgondagens största problem kommer vara - att hitta en ny tröja som matchar de mörka ringarna under ögonen man får efter 24-timmars vakentid.

Lycka till till mig då!!