The new fridge/freezer

Ja så här ser skönheten ut! Mindre snyggt är att se ett vägguttag á la 60-tal sitta mitt på väggen bakom. Ännu mindre kul är att inse att det inte verkar finnas överskåp som passar dessa kyl/frysar. Tycker det är väldigt märkligt. De måste ju existerat ett bra tag nu. Har ingen människa efterfrågat dessa överskåp förut? Mailade faktiskt Samsung och frågade. Undrade också om det fanns några risker ifall man byggde ett eget. Sitter nämligen något slags aggregat ovanpå kylen som säkert fyller nån viktig funktion. Får se hur korkad de tror att man är, eller om man ens får nåt svar.

Alvin undrade ivrigt när det gick att hämta dricka där ur ismaskinen. Kan hända att han får vänta ett tag. Några år rättare sagt eftersom vi nog måste dra nån slags slang dit först. Antagligen under golvet vilket inte låter så jättelockande just nu. Men vattenkranen är ju bara ett ett ögonkast därifrån så han överlever säkert med den resten av sin uppväxt ;-)

Har iaf lyckats slita bort några lister i taket och måla lite där listerna satt. Det finns mycket skoj att se när man vistas där uppe. Bland annat att vi fortfarande, inte, ett år senare, satt upp varken lister ovanför köksskåpen eller taklister. Så nu funderar jag på om man inte skulle fixa det också. Måste dock blanda in Johan i projektet eftersom man nog inte får ta med sig taklister på bussen ;-)



Annars har jag jobbat och jobbat och gosat med barnen. Jobbar imorgon med och sen ska jag städa klart i källaren och fixa ett gästutrymme där pappa kan bo när han kommer hit på måndag, tjoho!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0