Uteliv

Nu är det sommar och man lever ute mest hela tiden. Förutom när man måste stå i en butik utan ventilation och sälja dyra smycken medan svetten sipprar ner för pannan förstås ;-) Men poängen var den att man inte sitter vid datorn särskilt mycket.

Efter ett monsterpass idag från öppning till stänging har jag överlevt och kan slappna av litegrann.

Kvällen för Alvin har bestått av lek med grannflickan och att åka fram och tillbaka på gatan och stila utan stödhjul på cykeln. De plockade vi av igår och ungen for fram som en raket, nöjdast i hela världen!
Tova har inte gjort så mycket mer än fredagkväll än att sova. Man blir trött av att vara envis en hel dag och slåss litegrann hos dagmamman.
Wilma har fått följa med grannhunden på en spännande promenad. Det är härligt med grannar som erbjuder sig ta med ens hund på kvällsrundan. Nöjdare hund får man leta efter.
Jag och Johan har spenderat kvällen i frisörsalongen (läs verandan) En klippmaskin, lite OJOJOJOJande och ungefär 100 myggbett senare är mannen helt hårlös. Och han verkar hyfsat nöjd också.

Alla nöjda och glada, men nöjdast av dem alla är nog ändå myggen. Fulla av blod flyger de hånskrattandes iväg och iakttar människorna riva sönder skinnet. Elaka jävlar de där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0