Och mitt i allt så...

Vi lever och mår bra. Klockan är i vanlig ordning mitt i natta och jag knappar på tangenterna tyst som en mus. Hör lite suckar från sängen så jag är nog inte så tyst trots allt.

Lite mycket just nu. Rivning av blått fult badrum, bil som just lagats och ska betalas och ombesiktas, fuktiga väggar bakom badrum så rivning av liten flickas rum, förklara för flicka snart två varför hon inte kan leka på sitt rum, barn som sovit hos mormor och föräldrar som spenderat barnledig kväll med att klippa gräs, städa och göra badrumsbudget (mycket vuxet) och barnledig morgon med att köra 40 vänder bråte till tippen, omskyltning på jobbet och REAstart med halvgalna kunder, sömnlöshet pga kliande exem över hela kroppen i flera veckor, tvättning av alla kläder och sängkläder som existerar för sköterska på VC trodde allergi mot sköljmedel, stopp i rör i källaren så översvämning vid varje dusch i äckelkabin från -84 och vid varje tvättning, fortfarande kliande eksem en vecka efter samtalet så lär klämma in en besökstid i veckan, midsommar på fredag och 3-veckorsbesök av barnens gudfar + dotter from tors.

Kommande dagar ska andas och göra sista jobbrycket innan SEMESTER!!


Kommentarer
Postat av: Isabelle

du är en klippa Anki som behåller ditt glada humör och din positiva inställning i alla sitationer! <3 KRAM

2011-06-20 @ 07:07:32
URL: http://bellasbabbel.blogg.se/
Postat av: Jessica

Oj vad ni ligger i!! skönt med semester snart då? eller det kanske bara blir mer jobb hemma då;) ses på fredag! Kram

2011-06-20 @ 20:45:39
Postat av: Eli

Va duktiga ni är, kommer bli superbra när det är klart! =)

Har ni fått riva hela väggen till rummet alltså, eller bara en del? Då får du ett nytt renoveringsprojekt sen då -göra om rummet igen. =)

Kram

2011-06-20 @ 22:35:19
URL: http://carli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0