Lååååångfredagen

Den längsta dagen på hela påsken. Slår aldrig fel. Känns som man klev upp för 3 dygn sen ungefär ;-) Men oj så roligt vi haft!
Var hem till Johans systerdotter som fyllde hela 20 år! Nu kan man på allvar börja kalla svägerskan för tant ;-) Där träffade vi en överlycklig Kira som definitivt kände igen oss. Hon hade blivit lite slankare vilket nog betyder att vi kanske övergödde henne en aning (läs BARNEN gav henne sin middag under bordet varje dag). Hon mådde hur bra som helst iaf vilket värmde i hjärtat.

Hem och vända för att sedan knalla till bästa Bella och Fredde för lite påskknyt. God mat, godis, läsk, lite vin, godis, spel, godis och en massa kul! Spenderade dock ca 2 timmar med att söva Tova i vagnen. Till slut lyckades Lena efter en låååångpromenad. Lillskruttan. Men hon var glad hela tiden iaf och sa "hej" varje gång man lyfte undan filten för att kolla om hon sov =)

Nu är vi hemma igen och imorn ska alla utom jag åka till Fyrishov för lite skoj, och sedan på påskmiddag hos svärfar o co. Jag ska jobba. Tjoho liksom.

Men på söndag blir det mera påskmat, godis, läsk, godis, lek, godis och besök av barnens mormor och gammelfarmor. Och så lite äggletande igen och godis. Undrar om Alvin snart kommer reagera på hur hårt påskharen arbetar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0