Sjuka små barn

Stackars Alvin har varit risig sen i torsdags nu, och idag sa han "Jag vill gå uuuuut mamma!" Har han ingen mer feber idag så lovade jag honom utgång imorgon. Tur att vi ändå tog en sväng till Johans syrra i söndags, även om det förde med sig mer feber för annars hade lillkillen nog varit helt tokig vid det här laget! Dumt å ligga ner och vila när man har över 39 i feber?? ;-)
Så har lillskruttan blivit dålig hon med nu. 39,5 hade hon imorse. Så rossligt gråt och så samma dryga hosta Alvin har/haft. Första gången hon varit sjuk faktiskt så det var nog oundvikligt. Men de brukar krya på sig rätt fort.

Ja så är läget här, men rätt mysigt har vi det med. Bara hemma och myser hela dagarna. Man blir dock en aning trög i skallen av att vara instängd, inget ovanligt mao ;-)

Hoppas dock på att vara någorlunda friska tills på torsdag då Alvins gudfar + dotter kommer och stannar i 5 dagar. Hans dotter är också Johans guddotter, lite kul. Roligt för Alvin att ha en lekkompis här dygnet runt!

Sen har jag ju barnklädesparty på lördag också då hemmet blir invaderat av massa morsor med barn! Ska bli riktigt trevligt!! Johan smiter hemifrån och åker på reptilmässa. Lika bäst så kanske ;-)

Och så en viktrapport: -7 kg sedan nyår. Går riktigt bra nu faktiskt!!










Kommentarer
Postat av: karin olander

Wow vad du ä duktig i din viktnedgång! är jätte imponerad!!!

är det "bara" pga träningen och att du inte äter så mycket kolhydrater eller håller du på med nå kånstiga soppor eller så också?

Tänkte bara så att du inte rasar för fort på någon "snabb diet" som man lika fort lägger på sig när man äter normal mat igen. =)



Älskar dig vännen. jag å är super stolt över dig på så många sätt. Du är en supermamma och en underbar vän!!!!! <3

Kan tyvärr inte komma på me and I partyt eftersom jag förhoppningsvis håller på å flyttar in i lägenheten då.



Kram

2010-01-27 @ 08:30:45
Postat av: Eli

ÅH va DUKTIG du är med viktnedgången -heja, heja!! Och grattis till att du pallar annan kost -skulle inte jag göra!! Ni är så duktiga allihopa som äter annat! Bravo! =)



Fy så trist att ni är sjuka -vet ju hur det är när det blir långvarig sjukdom. Förstår att du längtar ut! Men snart ger det sig ska du se! =)



Ang det du skrev på min blogg -du har SÅ RÄTT, jäkla tur att man inte känner några som faktiskt påpekar "men där ligger det ju dammråttor" HAHAHA Eller liknande... Alla som har barn (eller djur också) vet ju hur det är! Ibland är det ju en briserad bomb i varje rum...hahaha...och ibland ORKAR man inte ta tag i det, bara hoppas man inte får oväntat besök just de gångerna.. ler



Kram till er!

2010-01-27 @ 10:29:48
URL: http://carli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0