Nytt år och nya tag!

Hade en helt perfekt sista dag på 2009 igår!! Dagen började med ett besök i pulkabacken med Bella, Lena + familjer. SÅ KUL! Testade brädan som legat och skrotat i 5 år och insåg att den lika gärna kan skrota i 5 år till ;-), åkte pulka, grillade korv, skrattade åt andra som åkte pulka, skrattade åt Johan och Per som hatar snö, skrattade åt Fredde som hade en fantastisk mintgrön skiddress på sig och bara äääälskar såna här tripper, ja mao så hade vi en urkul dag!!

Sen hem, inse att man stinker brandrök, inse att man inte hinner tvätta håret igen utan letar istället rätt på en parfymflaska ;-)
På med lite smink och även ögonskugga dagen till ära. Få på lillfia finstassen och Alvin skjortan, ge förslag på minst trasiga kläder Johan kan ha på sig ;-)

En kort promenad hem till Bella och Fredde med vår raketrädda hund som helst inte vill fira nyår alls!

Hade sen en helt fantastisk kväll med så GOD mat som Per fixat det mesta av, superkocken!
Förrätt: Nån slags lyxvariant av toast skagen fast med hemmagjord röra på formfranska, lager på lager utskuret till cirklar och sen doppade i ostbågskross! Underbart gott!
Varmrätt: Oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås. MUMS säger jag bara! Till det sallad och vitlöksbröd.
Efterrätt: Vitkaramellmousse! Denna skall helst intas före all annan mat för att man ska kunna njuta av den som mest och inte när magsäcken redan nått sin bristningsgräns. Så god och så mättande!!

Och dagen till ära fanns det även ost och kex som totalt blev bortglömda, ostbågar och chips som några tappra gäster (läs mig själv) smakade på och så lite gott att dricka förstås.

Efter läggning av barn och en mycket rolig och lätt hystersik paketlek där Lena väckte svårsövda barn x antal gånger, så avslutades kvällen med att Alvin la av en spya i värdparets säng kl 23.55! I ungefär samma sekund som vi var på väg ut för att skåla. Stackars Alvin och stackar värdparet.
Men tur i oturen att det hände EFTER allt kul på kvällen och INNAN vi hann ut genom dörren. Så tolvslaget spenderade jag i en soffa med min fina lilla son, min underbara man, min vackra lilla dotter vid tutten och min skakande Jackrusselterrier i knäet. Kunde inte haft det bättre!

Efter den bravaden (eller kaskaden?) var det dags att pallra sig hem och spendera halva natten i tvättstugan och med att ta av sig smycken och städa hemmet ifall man skulle ligga raklång och kräkas sjöar dan efter.

Detta har inte inträffat än som tur är men först på söndag kan vi ropa hej!

Sen är det visserligen ett bra tillfälle för en tarmrensning nu om nånsin då den nya dieten påbörjades idag. Ner 10 kg till sommaren och sammanlagt 20 kg tills nästa nyårsafton. Och jag kommer att fixa det!!!

GOD FORTSÄTTNING TILL ER ALLA och speciellt till er som orkade läsa novellen :-)

Blev inte många bilder men åtminstone en på storebröderna med småsystrarna. Synd bara att Tovas finstass just åkt av men hon hade varit en liten docka länge nog ;-)
Sen finns det minst en liten person på kortet som verkligen inte vill vara med på kort, resten är upptagna med att se på film ;-)
Sötisar!!



Kommentarer
Postat av: Isabelle

haha Liam ser verkligen glad ut!! Ja vilken dag vi hade, fantastiskt mysig :) Nu laddar vi inför viktnedgången, har hittat en bra sida med LCHF-recept. Kram

2010-01-02 @ 07:53:07
URL: http://bellasbabbel.blogg.se/
Postat av: Veronica

Tack det värmer!!

Kram

2010-01-05 @ 07:07:07
URL: http://vera82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0