Min bästa vän

Hej. Oj ursäkta att jag totalt struntat i listan i 3 dagar. Jag har haft så fullt upp med att vara så himla ledig ;-) Är det inte då man har som mest att göra? Nu ber jag om ursäkt för att jag har sett andra göra det på sina bloggar, men egentligen tror jag ingen gråtit sig till sömns av besvikelse för jag hållit mig från datorn..... eller?!? ;-)

Hur som helst, back to the list som jag redan tröttnat på. Detta må vara det sista inlägget från listan. Eller så väljer jag rent spontant därifrån sen. Enough pladder, here we go:

Jag är alldeles för solidarisk för att kunna välja en person som är min bästa vän. Bästisar hade man i lågstadiet och de byttes ut i takt med strumporna.
Nej nu är det så att jag valt 3 personer som är mina närmaste vänner, och de är 3 som jag pratar med på en nästintill daglig basis. 3 människor som jag älskar och vet att jag alltid kommer umgås med. 3 människor som jag kan prata med om allt och 3 människor som kan säga åt mig när jag pratar för mycket ;-)


Karin - Vi har kännt varann i 27 år och hon har alltid varit och är som en syster för mig. Vi slogs varje dag när vi var små, men kramads minst lika mycket. Vi har varit ifrån varandra större delen av våra vuxna liv eftersom hon av nån märklig anledning valde att bo i JOKKMOKK i 10 år. Men förra året kom hon till sina sinnes fulla bruk och flyttade hem igen ;-) Gudmor till mina barn är hon också och därmed dömd till att umgås med mig resten av sitt liv. Älskar dig gumman!

Lotta - Vi började umgås i mellanstadiet och har hängt sedan dess. Har både skrattat och gråtit ihop måååånga gånger och vet att vi kommer göra det många gånger till. Förhoppningsvis bara skratta då. Lotta har ett hjärta av guld och är ibland alldeles för snäll för sitt eget bästa. Hon är så fin att även hon fick vara gudmor till mina barn och är därmed också tvingad till att ha mig i sitt liv för evigt. Äskar dig hjärtat!

På bilden nedan fick även Johans  kompis Kalle vara med, det passar ju in på temat. Och så är han ju the godfather också.


Isabelle - Är personen jag kännt kortast tid men umgåtts mest med sista åren. Hon är omtänksam, snäll, lugn och skrattar ofta - inte så konstigt med tanke på att hon är norrlänning. Hon flyttade däremot åt rätt håll redan från början, tvärtemot Karin alltså ;-)
Man skulle kunna säga att Isabelle är som min andra bättre hälft. Jag har ett enormt behov av att dagligen meddela henne saker och bryr mig inte alls om hur ointressant det är. Och det bästa av allt är att hon står ut med det och till och med lyssnar. Hon är en fantastisk människa och min särbo. Älskar dig vännen!




Utan er vore mitt liv så mycket fattigare!



Kommentarer
Postat av: Eli

Klart du ska hålla dig från datorn när du är ledig -finns SÅ mkt roligare saker att ägna sig åt då, speciellt när man jobbar alla andra dagar. Att vi legat sömnlösa och gråtit sen ditt senaste inlägg ska du skita i!! =) HAHAHAHA



Jättefint skrivet förresten!

Kram

2010-12-08 @ 10:28:53
URL: http://carli.blogg.se/
Postat av: Bella

Åh tack A-k, vad rörd jag blir! TACK! :)

En rättelse bara... "senaste åren kanske borde vara senaste året"? Hahaha det känns nog som vi umgåtts så här frenetiskt i flera år men kanske bara i 1.5 år är det ju :) Du är bäst gumman, love you!!

2010-12-08 @ 13:20:28
URL: http://bellasbabbel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0