Premiär för utflykt med två barn

Tog för första gången sen Tova kom med båda barnen på bussen och begav oss till Gränby centrum. Eftersom Alvin inte är av den lugna typen var jag en aning nervös inför hur det skulle gå, men det gick verkligen över förväntan! Bussresorna är sällan problem för det är ju hur spännande som helst för en 3-åring.
Sen lyckades vi tom äta lunch i nästan lugn och ro med gudmor Lotta, besöka 3 butiker och ta oss till pappas jobb! På Polarn o Pyret var vi säkert en halvtimme (de har ju ett LEGObord där Alvin fascinerat byggde en liten stad på) så jag kunde kika runt i lugn och ro.
När vi visat Tova för pappas jobbarkompisar (de "tokiga gubbarna" som Alvin säger) så ville Alvin gå till lekparken med mormor. Skönt för då kunde vi besöka IKEA i lugn och ro också ;-)

Måste nog inse att Alvin faktiskt inte är lika vild som förut och att han kan lyssna och inte springa iväg, bara han vill! Men det gäller nog också att han är på rätt humör. Men absolut att vi gör fler såna här trevliga små utflykter, gick ju hur bra som helst.

Har alltså haft en underbar dag men mina älskade barn!!

Kommentarer
Postat av: karin

Vill hemskt gärna vara med på en sån där utflykt med er. Miss you!

Pussar på er alla!

2009-10-11 @ 19:58:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0