Blocketannonser

Jag är förvirrad av allt svininfluensaprat. Tror faktiskt jag och Johan redan haft den skumma sjukdomen men barnen har ju varit friska. Fast Alvin har fått hosta och feber nu ikväll så hoppas bara det inte är nåt på gång. Han får vara hemma imorn hursomhelst, jag är ju ändå ledig så känns onödigt att skicka iväg honom när man inte vet hur det utvecklar sig. Hoppas bara han är bättre tills på Torsdag så vi kan åka till Nickis Lekland med kusin Alma.

Humorn har varit på lägsta nivån här ikväll när vi skrattade oss fördärvade av att lägga ut Blocketannonser. Har en källare full med skräp som vi försöker sälja på stackars folk. Och så såg jag att man kan lägga ut korta videoklipp på blocket om objekten helt gratis.
Så det målades upp scenarior här hemma om hur vi stod och beskrev och demonstrerade varenda möbel som skulle säljas :-D "Denna möbel är inte bara till för att ha ett akvarie på, man kan tex ställa en lampa på den, eller varför inte en bok??" medans man viftar vackert med armarna. Tror dock att videoklippen främst är till för dem som ska sälja husdjur men det hade varit rätt skoj!
"Hur kan du INTE köpa denna vackra klädhängaren i form av en kvinnofigur? När du känner dig ensam sent på kvällen så står hon där i hörnet och bara väntar på dig.. och för BARA 100 kr, som hittat!"
Visserligen blev sekretären såld efter bara en halvtimme.. och det med endast en uppladdad bild ;-)
Ja för er som vill ha lite billigt skräp är det bara att kika in på www.blocket.se och söka på "barstolar, hundbädd, sekretär eller akvariemöbel" Mer skräp kommer ut till helgen..

Sen efter skrattanfallet så kom Johan tillbaka med en Vicks blå framför framtanden och sa "Bluetooth".

Sen spenderades kvällen framför de Desperata hemmafruarna... looooove Tuesdays!



Kommentarer
Postat av: Ida

AAAAHAHAHAHAH Bluetooth!!!

2009-10-29 @ 08:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0