Tröööött..

Fullt ös medvetslös har det varit här idag!

Dagen började med att jag fick VÄCKA barnen för att hinna lämna Alvin/hinna med bussen. Varför händer sånt bara när vi måste iväg? Är man ledig ja då ska Alvin kliva upp runt 6 helst.. men annars kan han lätt ligga till efter 8!
Jaja vi hann iaf och jag och Tova åkte hem till Sandra med sin lilla Eskil :-) Supertrevligt hade vi men var tvungna att åka hem alltför tidigt.

Sen kom Bella med barnen hit och hängde hela eftermiddagen och åt tom middag med oss, jättekul! Synd bara att Alvin hade ett hysteriskt utbrott ungefär halva tiden de var här. Arg o skrek för han inte fick ha nappen och springa runt med i munnen. Och han gav sig inte heller! Herregud trodde jag skulle bli tokig men till sist så vann den mest envise, dvs mamma ;-)

Men jag bävar för Dagen D, Domedagen, dvs JULAFTON då tomten ska få Alvins nappar i utbyte mot ett Brio brandbilståg som Alvin valt ut. Undrar verkligen vilken decibel det kommer vara i huset den kvällen?!

Blir till att önska sig öronproppar och tålamod av tomten i år!!


Kommentarer
Postat av: jessica

hoppas det går bra med napparna,,Filip va ju PRECIS likadan och skulle jämt ha nappen..men det gick kanon och han frågade efter "mimmi" (han kallade nappen så)i typ 2dar efter bara ;)..

Kram!

2009-11-09 @ 20:40:20
URL: http://[email protected]
Postat av: Eli

Det blir en spännande julafton med andra ord =)

Men du vann ju kampen idag, då vinner du såklart då med ler

Det kommer förhoppningsvis gå jättebra, då är han ju eld o lågor över alla fina paket!

KRAM

2009-11-09 @ 22:26:53
URL: http://carli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0